dosar penal sofer permis
Categorie: Știri locale

Un tânăr din Scorțeni a rămas gără permis, azi-noapte, dar asta nu la împiedicat să urce din nou la volan și să-și vadă de drum. Spre ghinionul lui, a fost oprit din nou de polițiști care, de această dată, au întocmit și dosar penal.

"Noaptea trecută, în jurul orei 02:00, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza municipiului Câmpina, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpina au oprit pentru control, pe strada Calea Doftanei din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Scorțeni.

VEZI ȘI: Șoferiță cercetată penal pentru că  fost depistată beată la volan, azi-noapte, pe DN1A

Din verificările efectuate,  polițiștii au constatat faptul că la data de 18 martie a.c., cu puțin timp în urmă, bărbatul a fost depistat la volanul autoturismului sub influența băuturilor alcoolice, motiv pentru care i-a fost reținut permisul de conducere, fiind-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație", potrivit IJP Prahova.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de "conducere a unui vehicul pe drumurile publice pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană  a cărei exercitare a dreptului de a conduce i-a fost suspendată".

Foto ilustrație

Back To Top