Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

substație ambulanță
Categorie: Știri locale

O nouă substație a Serviciului Județean de Ambulanță Prahova va fi deschisă în zona de est a județului, pentru a deservi inclusiv DN1B.

Noua substație va funcționa începând de luna viitoare, în incinta dispensarului Nicovani – Valea Călugărească, și va permite intervenții mai rapide în localitățile din zonă, dar și la evenimentele de pe DN1B.

“Începând de luna viitoare, în cadrul clădirii dispensarului  uman  din satul Nicovani se va deschide o substație a Serviciului de Ambulanță Prahova, prin dislocarea unei ambulanțe de tip B2 din cadrul secției  Ploiești.  Astfel, pe lângă cabinetele medicale ce vor funcționa în cadrul acestei clădiri, SAJ Prahova va oferi asistență  medicală prespitalicească și transport medical de urgență către spitale pentru locuitorii comunelor  Valea Călugărească, Bucov, Albești  și Plopu, precum și pentru participanții la traficul desfășurat pe DN1B. Măsura a fost luată pentru a se putea  interveni cât mai rapid în cazul unor accidente grave, comuna Valea Călugărească fiind considerată un punct strategic pe harta DN1B”, a anunțat primarul comunei Valea Călugărească, Ioana Neagu.

Spațiul pentru înființarea punctului de lucru a fost dat în folosință gratuit către SAJ Prahova, printr-o hotărâre a CL Valea Călugărească.

VEZI ȘI: Stație a Serviciului de Ambulanță, în comuna Lipăneşti

 Foto: Primăria Valea Călugărească

Back To Top