Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

catuse01În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale privind o reclamaţie de tâlhărie comisă asupra lui P. Eduard de către o persoană necunoscută care l-a deposedat prin violenţă de un telefon, a rezultat că  aspectele reclamate iniţial nu corespund realităţii.

Concret, din cercetări a rezultat că “victima“  sesizării s-a întâlnit cu N. Andreea şi o altă colegă a acesteia, iar pe drum i-a cerut telefonul mobil pentru a suna pe cineva.

La scurt timp, a apărut Ţ. Suraj, de 15 ani, din Lipăneşti, coleg de liceu, care, a simulat aplicarea unei lovituri în burtă şi a intrat în posesia telefonului (fiind înmânat de „victimă”) şi a fugit.

Ulterior P. Eduard şi Ţ. Suraj s-au întâlnit şi au stabilit modul de valorificare a telefonului mobil. De faţă a fost şi un al treilea coleg de liceu,  D. Alexandru, care a avut cunoştinţă de întregul eveniment ce urma să aibă loc şi care a şi beneficiat de o parte din suma de bani obţinută din valorificarea telefonului mobil.

Telefonul a fost vândut contra sumei de 1700 lei, din care D. Claudiu a primit suma de 500 lei, iar restul a fost împărţit între ceilalţi doi.

În urma analizării actelor administrate în cauză, procurorul a dispus continuarea cercetărilor faţă de P. Eduard şi Ţ. Suraj sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar faţă de D. Claudiu pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Telefonul mobil a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Back To Top