Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale
alcooltestUn bărbat din comuna Gura Vitioarei  a fost reţinut ieri sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat în circulaţie şi refuzul conducatorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În jurul orei 19.40, o patrulă auto din cadrul Secţiei nr. 12 Poliţie Rurală Vălenii de Munte a efectuat semnal regulamentar de oprire unui motociclu care circula pe D.C. 42 şi al cărui conducător nu era echipat corespunzător.
Motociclistul nu a oprit, poliţiştii pornind în urmărirea lui, şi reuşind să-l oprească după aproximativ 2 km.
După ce a coborât de pe motociclu, conducătorul acestuia a încercat să fugă, a fost somat să se oprească, şi imobilizat, iar ulterior încătuşat de către agenţii de poliţie.
Acesta a adresat injurii şi alte jigniri celor doi agenţi de poliţie şi l-a ameninţat cu moartea în repetate rânduri unul dintre ei.
Motociclistul emana halenă alcoolică, însă a refuzat, continuând să-i ameninţe pe poliţişti.
Din verificări a rezultat că motocicleta nu era înmatriculată în circulaţie, iar bărbatul recalcitrant nu poseda permis de conducere .
Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte a dispus reţinerea  lui D. Nicolae sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat în circulaţie şi refuzul conducatorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cursul acestei zile, învinuitul urmează a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Back To Top