bătaie
Categorie: Știri locale

Scandal pe episoade, în sudul Ploieștiului. În timp ce indivizii care s-au luat la bătaie, ieri dimineață, în curtea unui hotel din Ploiești erau audiați de polițiști, nemurile s-au luat, și ele, la ceartă.

"La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 16:45, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că în zona de sud a municipiului ar avea loc un conflict verbal între mai mulți bărbați. 

VEZI ȘI: Bătaie în curtea unui hotel din Ploiești. Rezultatele perchezițiilor de vineri dimineață din Prahova-FOTO

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului unde a aplanat conflictul, din primele verificări rezultând că persoanele în cauză nu s-au agresat fizic. Acestea au fost conduse la sediul unității de poliție în vederea audierilor.

La acest moment, se efectuează verificări în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun", a informat IJP Prahova.

Potrivit unor surse, cei implicași în incidentul din această după-amiază sunt membrii din familiile indivizilor audiați cu privire la evenimentele de joi. În ceea ce-i privește pe aceștia din urmă, IJP Prahova a anunțat că două persoane au fost reținute, pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentați unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Back To Top