Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

semnalmente persoană dispărută Ionela Croitoru
Categorie: Știri locale
  • O fată de 17 ani, din Câmpina, este căutată de Poliție.
  • Minora a fost dată dispărută de tatăl ei, luni seară.
  • Andra Ionela Croitoru ar fi plecat voluntar de la domiciliu ieri după-amiază.

Tatăl fetei a dat-o dispărută pe tânăra de 17 ani, la câteva ore după ce aceasta a plecat voluntar de la domiciliu. Poliția Câmpina a fost sesizată de bărbat luni, în jurul orei 22.00. Andra Ionela Croitoru are 17 ani și ar fi plecat voluntar de la domiciliu ieri, în jurul orei 16.30.

Andra Ionela Croitoru – semnalmente persoană dispărută

Minora are aproximativ 1,70 metri înălțime și în jur de 80 de kg, este brunetă, are  păr lung, creț, ochi căprui. Aceasta poartă ochelari de vedere și n prezintă alte semne particulare ori tatuaje.

La momentul plecării purta o șapcă bleumarin cu inscripție aurie într-o parte, un pulover alb, vestă din fâș neagră, pantaloni tip blue-jeans,  încălțăminte sport neagră.

VEZI ȘI: Facebook și Poliția Română colaborează, de astăzi, pentru găsirea copiilor răpiți sau dispăruți

Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Update: Minora a fost depistată pe raza municipiului Câmpina, a anunțat, miercuri dimineață, IJP Prahova. Potrivit sursei citate, aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu.

Foto: IJP Prahova

Back To Top