Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bust furat fost primar
Categorie: Știri locale
  • Poliția s-a sesizat din oficiu după publicarea, de APH, a articolului privind dispariția bustului lui Temelie Dinescu de la mormântul fostului primar al Ploieștiului.
  • Cazul a fost relatat de descendenţii fostului edil.
  • IJP Prahova a anunțat că în cauză a fost deschis dosar penal pentru furt calificat, dar și pentru profanare de cadavre sau morminte.

În urma articolului publicat marți dimineață pe APH, bazat pe cele reclamate de urmașii fostului primar al Ploieștiului Temelie Dinescu, Poliţia s-a sesizat din oficiu și investighează vandalizarea monumentului din Cimitirul Viișoara.

VEZI ȘI: Barbarie în Cimitirul Viișoara. Bustul unui fost primar al Ploieștiului a fost furat

“Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că în perioada 24 aprilie-20 mai a.c., persoane necunoscute ar fi sustras bustul unui fost primar al municipiului Ploiești, care se afla așezat pe soclul său, într-un cimitir din municipiul Ploiești.

La acest moment se efectuează cercetări în vederea clarificării situației de fapt, depistării persoanelor implicate și luării măsurilor legale ce se impun.

În cauză, poliţiştii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești s-au sesizat din oficiu fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și profanare de cadavre sau morminte”, au informat reprezentanții IJP Prahova.

VEZI ȘI: Cei doi bărbați din Ciorani care dansează pe manele cu scheletul unei femei sunt groparii comunei. Ce pedepse riscă

 

Back To Top