Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

acces gratuit citeste.ro
Categorie: Știri locale
  • Elevii ploieșteni din ciclul primar vor avea acces gratuit, în această vacanță de vară, la o vastă bibliotecă școlară on-line.
  • Primăria Ploiești a cumpărat dreptul de acces la platforma Citește.ro.
  • Biblioteca on-line găzduiește peste 20.000 de cărți, în format ebook, audiobook sau videobook.

Accestul gratuit la platforma digitală Citește.ro va fi permis elevilor din Ploiești din această săptămână, în baza unui cod unic, care va fi transmis fiecărei unități de învățământ din municipiul Ploiești. Municipalitatea a achiziționat dreptul de acces la biblioteca școlară digitală amintită, pe durata vacanței de vară, în cadrul unui proiectul educațional în valoare de 115.000 lei, inclusiv TVA.

Copiii vor putea accesa gratuit peste 20.000 de cărți în format digital

Cărțile vor fi disponibile gratuit pentru elevii ploieșteni din clasele primare în platforma Citește.ro, pe care copiii o pot accesa de pe orice dispozitiv - desktop, tabletă, telefon. De asemenea, aceasta poate fi proiectată pe dispozitivele electronice de la clasă, pentru activități interactive de lectură. 

“Platforma online găzduiește peste 20.000 de cărți, în format digital, de la peste 10 edituri.

Volumele din biblioteca online citeste.ro acoperă toate domeniile de interes pentru cei mici și cei mari deopotrivă: lecturi și auxiliare școlare, ficțiune pentru copii, cărți ilustrate de povești, poezii, proverbe și ghicitori, literatură clasică și contemporană, autori români și străini, cele mai noi bestselleruri internaționale, cărți premiate Nobel, Man Booker, Goncourt, thrillere, cărți de dezvoltare personală, atlase, enciclopedii de la National Geographic sau Dorling Kindersley, videobookuri Disney, materiale educaționale Macmillan Education, Oxford University Press, Harvard University Press, teste MENSA sau STEM.

Platforma educațională amintită include Ebookuri a căror funcționalități sunt la standarde ridicate, permițând parcurgerea cărților, revenirea la paginile precedente, marcaje sau notițe în text, opțiunea de semn de carte sau de modificare a dimensiunii fontului.

De asemenea, există și secțiunea Audiobookuri , volumele în format audio fiind o experiență cu totul deosebită, acestea fiind narate de artiști și personalități îndrăgite ale scenei și culturii române: Monica Davidescu, Daniela Nane, Șerban Pavlu, Mihai Călin, Ileana Olteanu, Maria Radu, Marius Constantinescu și mulți alții.

Elevii ploieșteni și cadrele didactice pot accesa în cadrul bibliotecii școlare digitale și secțiunea Videobookuri, unde  toate fișierele de acest gen sunt licențiate Disney, cu povești și personaje îndrăgite de cei mici. Lectura videobookurilor este realizată de  actrițele Monica Davidescu, Alexandra Vrabie, Sonia Teodoriu și altele”, menționează reprezentanții Primăriei Ploiești.

Elevii care se vor înscrie la această bibliotecă virtuală au asigurată participarea și la Clubul de lectură al clasei, iar cadrele didactice vor primi, din partea Citeste.ro, o adeverință de coordonator educațional al activităților de lectură la clasă, cu condiția înscrierii întregului colectiv al clasei în programul menționat.

VEZI ȘI: 100 de seturi de analize gratuite, lunar, pentru vârstnicii din Ploiești. Cum vor fi selectați beneficiarii

Foto ilustrație (ordinea.ro)

Back To Top