Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

1 iunie ploiești
Categorie: Știri locale
  • Miercuri, 1 Iunie, micuții sărbătoriți au parte de surprize cât e ziua de lungă.
  • La Ploiești, programul de Ziua Copilului include un festival al dansului, ateliere de creație, spectacole și acces gratuit la Zoo.

Pe 1 Iunie, pe aleea pietonală din fața Teatrului “Toma Caragiu”, la ora 10.00 încep atelierele de creație (face painting, desene pe asfalt) organizate de Casa de Cultură “I.L. Caragiale” a municipiului Ploiești, urmate, de la 11.00, de un spectacol cu dansuri populare, susținut de Ansamblul ”Prahova”.

Coordonator prof. Liliana Calciu, de la Casa de Cultură “I.L. Caragiale” a municipiului Ploiești, îi așteaptă pe cei mici, de la ora 17.00, la un atelier de produse handmade. Pe aleea pietonală distracția continuă, de a ora 18.00, cu un concert HMT Production - “Totul va fi bine”, iar de la 18.30 echipa de la Teatrul de Animație pentru Copii și Tineret “Imaginario” joacă spectacolul “Dănilă Prepeleac”.

Ziua Copilului este prilej și pentru cea de-a XXIV-a ediție a Festivalului de dans “Copilăria inundă Bătrânul Bulevard”, organizat de Consiliul Județean Prahova, Centrul Județean de Cultură Prahova, Inspectoratul Școlar Județean Prahova și Primăria Municipiului Ploiești. Evenimentul va fi susținut de copiii claselor de balet de la Școala Populară de Arte, coordonați de prof. Marilena Eftemie și prof. Gabriela Eftemie. Festivalul de dans se va desfășura pe Bulevardul Independenței, în intervalul orar 10.00-12.00, când va avea loc parada costumelor, în pași de dans, cu plecare, la ora 10.30, de la Monumentul Vânătorilor. De la ora 12.00, copiii claselor de balet de la Școala Populară de Arte vor susține un spectacol coregrafic pe esplanada Palatului Culturii.

Miercuri, pe 1 Iunie, în intervalul 9.00 – 20.00, intrarea în grădina zoologică a municipiului Ploiești va fi liberă pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani.

VEZI ȘI: De 1 Iunie, gaşca Zurli şi Smiley sărbătoresc Magia Copilăriei la Prahova Value Centre

Back To Top