Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

protest benzinării bonuri
Categorie: Știri locale
  • Pe rețelele de socializare a fost lansat, azi-noapte, un nou apel la protest, adresat șoferilor prahoveni.
  • Mesajul se referă la o întâlnire la Parcul Municipal Vest din Ploiești, de unde grupuri de conducători auto să plece spre stațiile de carburanți, pe care să le blocheze alimentând de sume mici.

Un nou protest ar putea avea loc, vineri seară, la benzinăriile din Ploiești și din județ. Acțiunea se anunță similară cu cea de luni, când zeci de șoferi au blocat cele mai mari stații de carburanți din municipiu și din alte localități prahovene, alimentând de sume mici și, în unele cazuri, plătind cu monede.

„Vineri, 17 iunie 2022, ora 16.30, se strigă adunarea către toți ploieștenii în Parcul Municipal Vest!

Acolo ne vom organiza în grupuri și vom merge la cat mai multe benzinării din oraș pentru a trage un semnal de alarmă împotriva creșterii nesimțite a prețurilor carburanților.

Vom fi pașnici, vom alimenta de câțiva bani, vom crea prietenii, în tot acest timp benzinăriile vor avea de pierdut... Haideți în număr cât mai mare sa arătăm că uniți putem schimba ceva...

Este valabil și pentru celelalte orașe și comune  din Prahova unde se găsește câte o stație PECO, strângeți-vă în număr cât mai mare și mergeți în stații!

P.S. În semn de respect pentru ceilalți participanți la trafic, vom lăsa una - doua pompe libere” este mesajul publicat pe grupul de Facebook Info Trafic Prahova.

VEZI ȘI: Benzinăria OMV Ploiești Vest, blocată de un protest al șoferilor nemulțumiți de scumpirea carburanților

Proteste similare au tot avut loc, în ultimele zile, în toată țara. O acțiune mai mare este anunțată pentru data de 30 iunie.

VEZI ȘI: Protest la nivel național, împotriva scumpirii carburanților. Zeci de mii de șoferi amenință cu blocarea benzinăriilor

Foto: INFO TRAFIC PRAHOVA

Back To Top