Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ploieștean agresiune sexuală
Categorie: Știri locale
  • O femeie de 89 de ani a fost victima unui individ care a umilit-o și batjocorit-o în plină zi, pe stradă.
  • Scena s-a petrecut în cartierul ploieștean Mitică Apostol, iar toată întâmplarea a fost filmată.

Înregistrarea a fost publicată de Observatorul Prahovean și a ajuns și în atenția Poliției, care în cercetează acum pe ploieștean pentru agresiune sexuală. După ce a fost identificat, individul a fost dus la audieri.

VEZI ȘI: Profanare de morminte în cimitirul din Ciorani. Mai mulți bărbați dansează cu scheletul unei femei-LINK VIDEO

“În cauză a fost constituită echipa operativă care, în urma verificărilor, a identificat persoana vătămată. Este vorba despre o femeie în vârstă de 89 de ani, din municipiul Ploiești, care a fost audiată în prezența reprezentanților DGASPC, având în vedere faptul că aceasta este o persoană cu discernământ vizibil diminuat. Polițiștii secției nr. 3 de Poliție Ploiești, în urma investigațiilor efectuate, au reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei. Bărbatul în vârstă de 54 de ani, din municipiul Ploiești, a fost condus la sediul unității de poliție pentru a fi audiat”, a informat IJP Prahova.

VEZI ȘI: Peste patru ani de închisoare cu executare pentru un ploieștean care a condus beat. Bărbatul a fost încarcerat la Mărgineni

Foto ilustrație

Back To Top