Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

șoferi drogati drugtest azuga
Categorie: Știri locale
  • Doi tineri, unul din București și unul din Sinaia, sunt cercetați penal pentru că, azi-noapte, au fost depistați conducând drogați.
  • Cei doi au fost opriți de polițiști pe străzile din Azuga și ambii au trezit suspiciuni prin comportamentul lor.

Primul depistat de polițiștii din Azuga a fost un tânăr de 28 de ani, din Sinaia. Acesta a fost oprit în jurul orei 2.00, pe str. Independenței. "Având în vedere comportamentul conducătorului auto, acesta a fost supus testării cu aparatul DrugTest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice", a informat IJP Prahova.

În jurul orei 4.30, pe str. Rondului, a fost tras pe dreapta un alt șofer, de 26 de ani, din București. Și acesta a avut un comportament suspect, aparatul DrugTest confirmând că se afla sub influența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. Tânărul a fost condus, de asemenea, la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

VEZI ȘI: Accident pe DN1 la Azuga. Două autoturisme au intrat în coliziune frontală

În ambele cazue a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

 

Back To Top