Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Accidentul rutier s-a produs, vineri după-amiază, pe DN1, pe raza localității Azuga, după ce două autoturisme au intrat în coliziune frontală.
  • În urma impactului, o femeie în vârstă de 45 de ani și o minoră în vârstă de 14 ani au fost rănite.

UPDATE: 18.55 - Traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri de deplasare în zona unde s-a produs accidentului rutier. Centrul Infotrafic a precizat că în urma impactului trei persoane au fost transportate la spital, cu multiple leziuni. În urma opririi circulației s-au format coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers, de aproximativ 5 kilometri.

Știre inițilă

 Accidentul rutier s-a produs pe DN1, pe raza localității Azuga, iar în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme conduse de un bărbat în vârstă de 57 de ani, respectiv de o femeie în vârstă de 43 de ani.

În urma impactului a rezultat o minoră în vârstă de 14 ani și o femeie în vârstă de 45 de ani au fost rănite. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și mai multe ambulanțe. Traficul în zonă a fost restricționat.

IPJ Prahova a precizat că ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Centrul Infotrafic a anunțat că valorile de trafic în zonă au fost ridicate.

 

Back To Top