accident ploiestean fara permis
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii au reușit să identifice un bărbat din Ploiești implicat, la finalul săptămânii trecute, într-un accident care a avut loc pe str. Poștei.
  • Individul a fugit de la locul evenimentului în care a fost implicată și o conducătoare auto, cea care a și sesizat Poliția.

"La data de 10 iunie a.c., la sediul Poliției Municipiului Ploiești s-a prezentat o femeie care a declarat faptul că, în urmă cu puțin timp, ar fi fost implicată într-un accident soldat cu pagube materiale, care s-a produs pe strada Poștei din municipiu, celălalt conducător auto continuându-și deplasarea.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, ieri, 17 iunie a.c., celălalt conducător auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 38 de ani, domiciliat în municipiul Ploiești, care ar fi condus autoturismul verișoarei sale.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", au precizat, sâmbătă, reprezentanții IJP Prahova.

VEZI ȘI: Accident în miez de noapte, în Malu Roșu. Unul dintre șoferi era beat și avea permisul reținut

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și încredințare, fiind vizată inclusiv persoana care deține mașina condusă de individul în cauză.

Foto ilustrație

Back To Top