acte vandalism ploiești
Categorie: Știri locale
  • Trei adolescenți au fost sancționați după ce au fost prinși de polițiștii locali mâzgălind ziduri și alei, în zona parcului din spatele fostului cinema Patria.
  • Tot mai multe astfel de acte sunt constatate de autoritățile locale, pe domeniul public, în ultima perioadă.

Incidentul s-ar fi petrecut miercurea trecută și intră în categoria deselor acte de vandalism care au loc inclusiv ziua, chiar și în zona centrală a municipiului.

“Polițiștii locali au fost sesizați prin Dispeceratul instituției să se deplaseze pe strada Mărășești, în spatele fostului cinematograf ”Patria”, în zona parcului, unde un grup de  tineri desenează cu graffiti pe aleea parcului și pe pereții unei clădiri.

Ajuns la fața locului, echipajul auto care efectua serviciul de patrulare pe axa nord-sud a municipiului a depistat trei minori, cu vârste de 14-15 ani, care aveau asupra lor un număr de 11 buc. spray cu vopsea de diverse culori.

Cei trei minori au fost conduși la Secția 1 de Poliție pentru legitimare și identificare, fiind sancționați pentru scrierea sau desenarea, fără drept, pe pereții clădirilor sau pe obiecte de folosință comună aflate în locuri publice, cu amendă în valoare de 50 lei fiecare, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, (republicată)”, a informat Poliția Locală Ploiești luni dimineață.

VEZI ȘI: FOTO: Fântâni pline cu spumă, la Ploiești. SGU lansează în nou apel împotriva actelor de vandalism

Foto: Poliția Locală Ploiești

Back To Top