Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

percheziții ploiești furt mașină
Categorie: Știri locale
  • Un ploieștean de 30 de ani a fost reținut în cazul unui furt de autoturism petrecut în municipiu la începutul lunii aprilie.
  • În cauză mai este vizată și o femeie de 25 de ani.

Cei doi au fost conduși la audieri ieri, în urma unor percheziții organizate în Ploiești, iar ulterior polițiștii au decis să-l rețină, pentru 24 de ore, pe bărbatul de 30 de ani.

VEZI ȘI: Percheziții în Ploiești. Două persoane acuzate că au furat un Opel Astra din 1995

"Ieri, 23 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești în vederea documentării activității infracționale a 2 persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

La sediul unității de poliție, au fost conduse două persoane, în vederea audierii.

În fapt, la data de 3 aprilie a.c., o femeie în vârstă de 25 de ani și un bărbat în vârstă de 30 de ani ar fi sustras un autoturism care se afla pe o stradă din municipiul Ploiești.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 5.000 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsiri preventive", a informat IJP Prahova, vineri dimineață.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.

 

Back To Top