Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

anvelopele tăiate masini ploiesti
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii au anunțat, vineri dimineață, că au reținut o persoană în cazul mașinilor vandalizate la începutul acestei săptămâni, în zona de vest a Ploieștiului.
  • Individul are 39 de ani și este din municipiu.
  • Față de acesta au fost luate deja măsuri preventive.

Polițiștii Secției 3 au efectuat, ieri, o percheziție la domiciliul celui bănuit că ar fi tăiat anvelopele celor șapte mașini vandalizate la începutul săptămânii. Acțiunea le-a furnizat oamenilor legii suficiente probe pentru a-l reține pe individ.

VEZI ȘI: Șapte ploieșteni și-au găsit mașinile cu anvelopele tăiate în parcare

“În urma cercetărilor efectuate în cauză, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptelor ca fiind un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Ploiești.

În vederea administrării probatoriului, ieri, 23 iunie a.c.,  polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au efectuat o percheziție domiciliară la domiciliul bărbatului în vârstă de 39 de ani, fiind găsite mai multe mijloace materiale de probă.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri  preventive”, au precizat reprezentanții IJP Prahova vineri dimineață.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Ploiești în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Back To Top