Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

exercițiu ISU Prahova Campina
Categorie: Știri locale
  • Intervenție de două zile, în zona Câmpina, în caz de incendiu de pădure și accident cu victime.
  • Aproape 90 de pompieri ISU Prahova au fost mobilizați pentru această simulare.

ISU Prahova a planificat un exercițiu de două zile derulat în zonele Câmpina și Doftana după un scenariu complex, dar, din păcate, nu imposibil: “Pe fondul unei instabilități atmosferice accentuate, cu frecvente descărcări electrice, din cauza unui trăsnet puternic se dezvoltă rapid un incendiu care cuprinde fondul forestier. 4 adulți dintr-un grup de 7 persoane, care se deplasau cu ATV-ul pe un drum forestier au căzut într-o râpă la o adâncime de aproximativ 15 m”. 83 de pompieri militari și gradați profesioniști cu 17 autospeciale de intervenție, precum și o tabără mobilă (VEZI VIDEO), un container multirisc și opt motopompe asigură intervenţia în situaţiile simulate.

Exercițiul a început joi dimineață și continuă și astăzi.

VEZI ȘI: FOTO Patru autospeciale moderne, pentru dotarea ISU Prahova, au ajuns la Ploiești

Salvatorii au intervenit întâi pe plan local cu forțe și mijloace în teren, dar și cu convocarea CJSU (Comitetului Județean pentru Situații de Urgență) și cu activarea CJCCI (Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției). De asemenea, având în vedere amploarea scenariului, a fost organizat un Punct Operativ Avansat (tabără pe timpul nopții) care să coordoneze situațiile operative și va testa capacitatea de răspuns a jucătorilor.

Imagini din timpul exercițului >>> AICI.

Cu un scenariu dinamic și în continuă schimbare, așa cum se întâmplă în situațiile reale, exercițiul urmărește modul de lucru integrat al salvatorilor, dar și verificarea procedurilor de intervenție în situațiile simulate, precum și identificarea aspectelor ce trebuie perfecționate, atât procedural, cât și individual.

Imagini din timpul exercițului >>> AICI.

Scopul acestor simulări îl reprezintă pregătirea pompierilor și testarea capacității de reacție, dar și modul de organizare și implicare a tuturor structurilor care ar putea fi implicate într-un asemenea eveniment.

2

6

3

5

4

Imagini: ISU Prahova

Back To Top