Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

colectare deșeuri râfov
Categorie: Știri locale
  • Autoritățile din Râfov organizează, la finalul acestei săptămâni, împreuna cu Asociația Green Fort și cu sprijinul SC 3R Green SRL, o campanie de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice.

Campania de colectare a DEEE-urilor va avea loc, la Râfov, pe 24 iunie, în intervalul 12.00 – 17.00, iar pe 25 iunie în intervalul 8.00 – 14.00.

În cele două zile, în comună va avea loc acțiunea de colectare a deșeurilor electrice și electronice de mici și mari dimensiuni, inclusiv orice tip de baterii și acumulatori.

„Deșeurile electrice și electronice pot fi aduse personal în incinta primăriei sau pot fi preluate de la domiciliul dumneavoastră în baza unei comenzi telefonice sau prin mesaj – SMS/WhatsApp, până sâmbătă, 25.06.2022 – ora 12:00, la nr. de telefon 0745683205. Mesajul trebuie să precizeze localitatea, strada și numărul casei”, au informat reprezentanții Primăriei Râfov.

VEZI ȘI: Ministrul Agriculturii, după întâlnirea cu fermierii din Râfov: Lansăm un proiect de act normativ cu modificări în calendarul programului “Tomata”

 

 

Back To Top