Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

râfov programul tomata
Categorie: Economic
  • Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a anunțat că au început demersurile pentru modificarea calendarului ediției din acest an a programului “Tomata”.
  • Acest lucru a fost solicitat inclusiv vineri, la Râfov, de fermierii locali, cu prilejul vizitei oficialului.

La numai trei zile de la întâlnirea de la Râfov, între producătorii locali și ministrul Adrian Chesnoiu, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a publicat un proiect de act normativ prin care propune prelungirea perioadei de valorificare a producțiilor realizate prin „Programul Tomata”. Astfel, noul termen ar deveni 1 iulie, în loc de 10 iunie, cum fusese prevăzut inițial.

VEZI ȘI: Întâlnire a fermierilor din Râfov cu ministrul Agriculturii

„Sunt în permanent dialog cu fermierii și din discuțiile pe care le-am purtat în ultima perioadă cu legumicultorii înscriși în Programul Tomata am înțeles dificultățile pe care aceștia le întâmpină în obținerea producției. Pentru că primăvara anului 2022 s-a dovedit una atipică, în care perioadele de temperaturi scăzute s-au prelungit, iar costurile de producție au fost mari, în contextul exploziei prețurilor la energie electrică și gaze naturale, am decis să prelungim termenul de valorificare pentru legumele în spații protejate pe care fermierii români le cultivă cu multă trudă”, a declarat ministrul Agriculturii.

De asemenea, prin actul normativ propus se modifică și termenul pentru depunerea documentelor justificative pentru ciclul I de producție, acesta urmând a fi data de 30 august inclusiv, față de 30 iunie, cum era stabilit inițial. 

Cu prilejul întâlnirii de vineri, producătorii de la Râfov i-au proprus ministrului elaborarea de programe similare și pentru cultivarea altor legume.

Back To Top