Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

furturi in centrul Ploieștiului retinut
Categorie: Știri locale
  • Un tânăr din Ploiești, bănuit de comiterea a trei furturi, a fost reținut, vineri, iar de ieri se află în arest preventiv.
  • Individul se ocupa cu sustragerea portofelelor din gențile femeilor.

Tânărul de 23 de ani este bănuit de comiterea a trei furturi, toate în centrul Ploieștiului.

"La data de 24 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au reușit identificarea și depistarea unui tânăr în vârstă de 23 de ani bănuit de săvârșirea a trei fapte de furt.

În fapt, în zilele de 22 mai, și 26 mai a.c., tânărul ar fi sustras portofelele din gențile a trei femei, două din municipiul Ploiești, respectiv una din comuna Bucov, în timp ce se aflau în zona centrală a municipiului.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că persoana bănuită de comiterea faptelor este un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Ploiești", a informat, duminică, IJP Prahova.

În baza probatoriului administrat, vineri, față de tânărul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ieri, în urma prezentării acestuia în fața unității de parchet competente, față de el a fost luată măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

VEZI ȘI: Noi acte de vandalism, în centrul Ploieștiului. Făptașii, trei minori, au fost prinși de polițiștii locali

Foto ilustrație

 

Back To Top