InfO(1)Robotics
Categorie: Știri locale
  • Echipa de robotică de la CNILC Ploiești premiată la Campionatul Mondial de la Houston, pregătește o nouă deplasare în SUA.
  • Ploieștenii se vor afla printre reprezentanții României la Chicago Robotics Invitational.

Ploieștenii de la InfO(1)Robotics se numără printre tinerii geniali care vor fi prezenți la una dintre cele mai mari comeptiții off-season.

“Echipa noastră a fost acceptată să participe la una dintre cele mai importante competiții off-season de anul acesta, Chicago Robotics Invitational. Competiția se desfășoară pe data de 9 iulie în Chicago, SUA. Printre participanți se numără și componenți ai alianței desemnată câștigătoare la Campionatul Mondial de Robotică din Houston, TX, dar și echipe importante din România”, au anunțat membri echipei de la CNILC Ploiești.

Selectarea pentru competiția de la Chicago vine după ce, în luna aprilie, la Campionatul Mondial de la Houston, echipa de ploieșteni a obținut JUDGE Choice Award “Blast of Energy”.

VEZI ȘI: VIDEO NEWS Campionatul Mondial de Robotică din SUA. Românii sunt campioni mondiali. Ploieștenii de la InfO(1)Robotics au câștigat JUDGE Choice Award

Back To Top