Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bacalaureat starchiojd
Categorie: Știri locale
  • Prahova are, la Bac 2022, licee cu promovabilitate 100% și nu mai puțin de 15 absolvenții care au încheiat examenul cu media 10.
  • Există, însă, și situații în care devine greu de înțeles ce rost mai au clasele respective.
  • Școala profesională din Starchiojd este un exemplu în acest sens, după sesiunea de vară.

Un singur candidat din rândul absolvenților de la Școala profesională Starchiojd a fost înscris, la Bacalaureat 2022, în sesiunea iunie – iulie. Acesta provine dintr-o promoție anterioară, de la o clasă cu specializarea Tehnician mecanic pentru întreținere și reparații. 

Dacă ați crede că a avut timp să se pregătească înainte de a intra în sala de examen, vă înșelați. Datele afișate de Ministerul Educației arată că  a luat 5,05 la Limba română, 3,2 la Geografie și 2 la Matematică.

VEZI ȘI: Promovabilitate de 100% la Bacalaureat, la C. N. “Regina Maria” Ploiești și C. N. M. “Dimitrie Cantemir” Breaza

Astfel, școala sa a apărut în statistici cu o promovabilitate de 0%. La admitere, însă, figurează cu 26 de locuri disponibile la clasa a IX-a, la specializările Instalator de instalații tehnico-sanitare și gaze și Confecționer tâmplărie din aluminiu și mase plastice.

La această sesiune, doar 32,1% dintre absolvenții din promoții anterioare au luat Bacalaureatul.

Back To Top