Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

parc coji semințe amenzi poliția locală
Categorie: Știri locale
  • A plouat cu amenzi în weekend, în parcurile din municipiu.
  • Poliția Locală a verificat peste 100 de persoane și a sancționat nu mai puțin de 69, pentru diferite contravenții constatate.

Valoarea amenzilor aplicate în parcuri, în aceste zile, de Poliția Locală Ploiești s-a ridicat la peste 13.000 de lei.

“Faptele contravenționale depistate de polițiștii locali au constat în consum de semințe  și alcool pe domeniul public, abandon deșeuri/ambalaje pe domeniul public, scăldat în lacul artificial din incinta Parcului de la Sala Sporturilor Olimpia, acte de identitate expirate și fumat în incinta locurilor de joacă pentru copii”, au informat reprezentanții PL Ploiești.

Acțiunile au avut loc în parcurile Mihai Eminescu, Aurora, Câineni, Coral – Kaufland Vest, Regele Mihai I al României, Aleea Parașutiștilor, Malu Roșu, Mihai Viteazul, Andrei Mureșanu și parc OZN, mai menționează sursa citată.

Faptele din categoria celor enumerate mai sus pot fi semnalate prin Dispeceratul instituției, la numerele de telefon 0244/954 și 0244/513255, precum și prin intermediul adresei de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

VEZI ȘI: Poliția Locală Ploiești: „În iunie am întocmit 187 de procese verbale de constatare a contravenției, în valoare de aproape 40.000 de lei”

Foto ilustrație (SGU Ploiești)

Back To Top