Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

hipodromul ploiești
Categorie: Știri locale
  • Hipodromul Ploiești găzduiește duminică, pe 17 iulie, de la ora 10.00, trei curse de trap și trei de galop.
  • Reuniunea hipică programată astăzi va fi dedicată memoriei Reginei Maria.
  • Micii spectatori pot lua parte la plimbări gratuite cu calul Mokka și se pot bucura de un “fun corner” amenajat pentru ei, iar cei mai mari se pot întrece în postări pe Instagram.

Hipodromul Ploiești găzduieşte, duminică, începând cu ora 10.00, o nouă reuniune hipică al cărei program include nu mai puţin de şase curse: trei de galop şi trei de trap!

“Revin întrecerile oficiale de trap, sponsorizate, în contextul în care Agenţia Naţională pentru Zootehnie a înştiinţat, recent, CSM Ploieşti, că «Regulamentul Curselor de Trap aprobat prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Ploieşti nr. 121/23.04.2021 este valabil în ceea ce priveşte aplicabilitatea lui şi produce efecte până la apariţia unui nou Regulament al Curselor de Trap pe Hipodromul Ploieşti»”, potrivit reprezentanților CSM Ploiești.

Programul va debuta, la ora 10.05, cu Premiul Wathba Stallions Cup 2, o cursă de galop organizată în parteneriat cu Federaţia Hipică Română ce se anunţă extrem de interesantă, şapte cai din rasa Pursânge Arab urmând să se întreagă pentru premii totale de 25.000 de lei.

Va urma, la ora 10.30, prima cursă de trap a zilei, dotată cu Premiul Bebeta, şi, imediat, la 10.50, Premiul de Vară Jockey Club, o cursă de galop dedicată cailor din rasa Pursânge Englez şi organizată în parteneriat cu Jockey Club Român.

Reuniunea continuă, la 11.10 şi 11.40, cu două curse de trap sponsorizate, Premiul Romaniţa şi Premiul Rebela, şi se va încheia, la ora 12.00, cu întrecerea de galop dotată cu Premiul Firdaussi (etalonul regal al rasei Pursânge Englez, în România), organizată, şi ea, în parteneriat cu Jockey Club Român, au mai anunțat reprezentanții CSM Ploiești.

Eveniment în memoria Reginei Maria

“Reuniunea hipică programată duminică pe Hipodromul Ploieşti va fi dedicată memoriei Reginei Maria, luni, 18 iulie, comemorându-se 84 de ani de la trecerea la cele veşnice a Majestăţii Sale.

Familia Regală a fost extrem de apropiată de fenomenul hipic, Regele Carol I fiind preşedintele al Jockey Clubului Român încă de la înfiinţare, din 1875. De altfel, toţi Regii României au fost, în timp, preşedinţi ai Jockey Club, unul dintre partenerii Complexului Hipodrom la evenimentul de mâine. Regina Maria a moştenit pasiunea şi a trăit toată viaţa înconjurată de cai, fiind o prezenţă constantă pe Hipodromul Băneasa, alături de ceilalţi membri ai Casei Regale. Anul acesta, sărbătorim pe 15 octombrie Centenarul Încoronării Majestăţilor Lor Regele Ferdinand şi Regina Maria, Suveranii României Mari”, menționează și un comunicat al Complexului Hipdrom.

Continuă concursul foto pe Instagram pentru publicul de la Hipodromul Ploiești

"Cu prilejul reuniunii de duminică, vă propunem să participaţi din nou la concursul pentru publicul spectator prezent pe Hipodromul Ploieşti! Cei trei paşi care trebuiesc parcurşi sunt următorii:

1. Pozează prietenii, familia, căluţii, distracţia sau orice altceva îţi place pe hipodrom!

2. Postează pe Instagram pe story sau pe feed;

3. Tăguieşte-ne cu @hipodromulploiesti

Premiile puse în joc de Complex Hipodrom sunt: locul 1 – o şedinţă de iniţiere în tainele călăriei la centrul de echitaţie Luna Horse; locul al 2-lea – o plimbare în sulky sub îndrumarea unui driver profesionist. Câştigătorii vor fi anunţaţi în cursul săptămânii viitoare", a anunțat CSM Ploiești.

Special pentru micii spectatori

Ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka, pentru ei urmând să se amenajeze şi un „fun corner” în zona tribunei, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Prețul unui bilet este de acces la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

VEZI ȘI: PLOIEȘTI, TÂRG DOMNESC. Circulația rutieră închisă pe Bd. Independenței, până luni dimineață, pentru Festivalul Medieval

Foto ilustrație

 

Back To Top