Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bărbat găsit mort
Categorie: Știri locale
  • Un bărbat de 55 de ani a fost găsit decedat, sâmbătă seară, în comuna Florești.
  • Poliția a fost alertată de un localnic.

Polițiștii din Florești au fost alertați sâmbătă, în jurul orei 20.00, de un localnic care a găsit un bărbat căzut într-un șanț în care se efectuau lucrări de canalizare, în zona intersecției DJ 101P, pe raza satului Novăcești.

“La fața s-a deplasat de urgență echipa operative, dar și echipaje ale pompierilor prahoveni, care au constat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, care nu prezenta semne vitale, personalul medical constând decesul.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani, din comuna Florești, a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei”, a anunțat IJP Prahova.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul.

VEZI ȘI: Angajat al rafinăriei Rompetrol Ploiești (Vega), găsit mort într-un batal. Poliția a deschis un dosar pentru ucidere din culpă

Foto ilustrație

Back To Top