Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

minor carduri dosar penal
Categorie: Știri locale
  • Un băiat de 14 ani a intrat în atenția polițiștilor din Ploiești după ce a cheltuit 340 de lei din contul unei alte persoane.
  • Adolescentul a găsit un portofel și nu a ezitat să folosească, la cumpărături, cardurile care se aflau în acesta.

Polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au reușit, duminică, identificarea unui minor în vârstă de 14 ani, bănuit că ar fi folosit cardul pe care o femei îl pierduse în zona centrală a Ploieștiului. Adolescentul a fost dat de gol de aplicația care a anunțat-o pe păgubită că din contul său se fac plăți la diverse magazine.

“Ieri, în jurul orei 08:30, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către o femeie despre faptul că a primit pe telefonul mobil mai multe mesaje potrivit cărora, în cursul nopții, ar fi fost efectuate două tranzacții financiare de pe cardurile sale bancare, constatând astfel că și-a pierdut portofelul personal.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un minor în vârstă de 14 ani care a găsit portofelul femeii, în cursul nopții, în zona Halelor Centrale,  cumpărând cu ajutorul celor două carduri bancare mai multe alimente în valoare de 340 de lei”, au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

VEZI ȘI: A oprit brusc mașina și a stins luminile. Cum a încercat un minor depistat la volan în Sinaia să scape de răspunderea penală

Unul dintre părinții minorului a fost sancționat contravențional pentru nesupravegherea acestuia, conform Legii nr. 61/1991. În cauză a fost întocmit și dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de însușirea bunului găsit și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Foto ilustrație

Back To Top