Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scandaluri breaza politie noaptea
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii din Breaza au fost solicitați, în decurs de câteva ore, să oprească două scandaluri izbucnite în Breaza.
  • Un bărbat i-a dat în cap vecinului cu care se certa, iar azi-noapte un tânăr a tăiat pe față un bărbat, în urma unui conflict izbucnit într-o agenție de pariuri.

Primul incident de la Breaza a avut loc marți, în jurul prânzului. Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că ar fi fost agresat fizic de către un vecin: “În baza sesizării s-a format echipă operativă care a constatat faptul că între cei doi bărbați cu vârstele de 47, respectiv 52 de ani ar fi avut loc un conflict spontan în urma căruia bărbatul în vârstă de 52 de ani l-ar fi lovit în cap cu un obiect contondent pe celalalt, acesta din urmă fiind transportat la spital, pentru îngrijiri medicale”.

IJP Prahova a anunțat că, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 52 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

A dat și a fugit

Tot la Breaza, după miezul nopții, un alt conflict a izbucnit între doi tineri. “În jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Breaza au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că un prieten de-al său ar fi fost agresat de către un tânăr. În baza sesizării s-a format echipă operativă care s-a deplasat de urgență la fața locului constatând faptul că cei doi bărbați cu vârstele de 22, respectiv 31 de ani, în timp ce se aflau în incinta unei agenții de pariuri din oraș, au avut un conflict spontan. Ulterior, tânărul în vârstă de 22 de ani l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înțepător în zona feței pe bărbatul în vârstă de 31 de ani, iar apoi a plecat de la fața locului.  În urma evenimentului,  bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internat”, au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

VEZI ȘI: Descoperire macabră la Breaza. O mamă și-a găsit fiul de 27 de ani spânzurat în beciul locuinței

La scurt timp, tânărul bănuit de comiterea faptei a fost depistat de polițiști și condus la sediul unității de poliție în vederea audierii, fiind apoi reținut pentru 24 de ore. Astăzi, va fi prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive, în timp ce în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea, fără drept de obiecte periculoase.

Back To Top