Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

covid scenariul rosu
Categorie: Știri locale
  • Șase localități prahovene au rata infectărilor cu Covid peste 3 la mie, în acest moment.
  • Ploiești și Sinaia se numără printre cele care au intrat deja în scenariul roșu.
  • Marți, în Prahova au fost raportate 273 de noi cazuri Covid, din peste 7.600 depistate în 24 de ore, la nivel național.

Rata infectărilor cu Covid, în județ, a fost calculată, marți, la 1,89 la mie, iar în șase localități a fost depășit pragul de 3 la mie, care odinioară însemna intrarea în scenariul roșu, asociat cu restricții pentru prevenirea răspândirii virusului. Potrivit ministrului Sănătății, Alexandru rafila, acum nu mai poate fi luate măsuri de acest tip, întrucât nu mai există cadrul legal, odată cu ridicarea stării de alertă, în primăvara acestui an. “Masca a revenit în unitățile medicale. Noi avem o bază legală care permite conducerii fiecărei unități sanitare, inclusiv la cabinetele medicilor de familie, să utilizeze masca, atât personalul, cât și pentru pacienți, pentru prevenirea transmiterii nosocomiale a diferitelor tipuri de infecții și aici includ și infecția cu noul coronavirus. Dacă discutăm despre mască în general însă, în spațiile închise, aglomerate și-n mijloacele de transport în comun, noi nu putem face decât o recomandare în momentul de față. Dacă va exista o situație care să pună în pericol sistemul de sănătate, în ceea ce privește gradul de absorbție a pacienților, fie infectați cu COVID, fie cu alte patologii, sigur că vom prezenta situația, iar Guvernul României va lua măsurile necesare în funcție de context”, a spus Rafila.

VEZI ȘI: Cum va începe anul școlar, în condițiile creșterii numărului de cazuri Covid? Ministrul Sănătății a făcut anunțul

Marți, la nivel național, au fost raportate 7.658 de cazuri noi, confirmate în 24 de ore, 273 dintre ele în județul Prahova, care a ajuns la o rată de infectare de 1,89 la mie și la aproape 100 de persoane infectate aflate în spital, 14 dintre ele copii, iar trei internate la ATI.

În județ există cel puțin un caz în majoritatea localităților, cea mai mare incidență fiind în Ploiești, Sinaia, Gherghița, Păulești, Secăria și Cornu. În toate cele șase localități, rata infectărilor este deja peste 3 la mie.

covid1

covid2

covid3

Back To Top