Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

recenzare centre ploiesti
Categorie: Știri locale
  • Un nou punct fix de recenzare, al cincilea, a devenit funcțional în municipiul Ploiești.
  • Anunțul a fost făcut de autoritățile locale, iar măsura a fost luată în condițiile în care perioada pentru a doua etapă a recensământului a fost prelungită până pe 31 iulie.

“În vederea finalizării activității de recenzare a populației și locuințelor, la nivelul Municipiului Ploiești a fost deschis un nou punct fix de recenzare, în zona centrală a orașului, la Clubul pensionarilor, situat vizavi de Sala de sport a Colegiului Național “Al. I. Cuza”.

Reamintim că, în municipiului nostru, sunt deschise puncte fixe pentru recenzare și la sediul Primăriei Municipiului Ploiești, Piața Eroilor nr.1A, intrarea dinspre Camera de Comerț și Industrie, la sediul Direcției Județene de Statistică, Șoseaua Vestului nr.14-16, la Centrul de Informare pentru Cetățeni și de Recreere pentru Pensionari, din Aleea Cătinei nr. 17 A, precum și în cartierul Mitică Apostol, la Organizația Umanitară Concordia.

Acest ultim centru, destinat recenzării, are un program de funcționare între orele 9.00-17.00, de luni până duminică, iar celelalte centre de recenzare, menționate anterior, au program de funcționare de luni până duminică, între orele 8.00-20.00.

Precizam că, la punctele fixe se recenzează persoanele care nu s-au recenzat în centrele de autorecenzare, nu s-au autorecenzat personal sau nu s-au recenzat prin interviu față în față cu recenzorul”, a anunțat Primăria Ploiești.

Perioada alocată celei de-a doua etape a recensământului a fost prelungită, din nou, cu încă o săptămână, pentru localitățile în care activitatea nu a fost finalizată.

VEZI ȘI: Termenul pentru recenzare, prelungit până la 31 iulie

Back To Top