Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sofer drogat politie ploiesti
Categorie: Știri locale
  • Un șofer aflat sub influența substanțelor psiho-active a fost depistat de polițiștii care au participat, azi-noapte, la acțiunea rutieră derulată pe raza municipiului Ploiești.
  • În total, în urma controalelor, după verificarea a 60 de autoturisme și opt motocicluri, au fost constatate 30 de contravenții.

Un tânăr drogat a fost tras pe dreapta de polițiști, aproape de miezul nopții, pe Bd. Republicii.

drug test amfetamina“În jurul orei 23:45, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Ploiești-Biroul Rutier, în timp ce desfășurau activități în baza planului de acțiune au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Bulevardul Republicii, condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în municipiu.

Întrucât conducătorul autoturismului prezența un comportament specific consumului de substanțe psihoactive, acesta a fost supus testării cu aparatul DrugTest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.

Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice”, a informat IJP Prahova, menționând că în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Acțiune rutieră de amploare a Poliției Rutiere, azi-noapte, în Ploiești

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în intervalul orar 23:00-02:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova împreună cu polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești-Biroului Rutier au organizat și desfășurat o acțiune pe linie rutieră, cu forțe mărite în municipiul Ploiești, în colaborarea cu specialiștii RAR. “Obiectivele acțiunii au fost prevenirea și combaterea conducerii de vehicule sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor cu efect psihoactiv și  reducerea victimizării prin accidente rutiere produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale vehiculelor. Cu această ocazie au fost controlate aproximativ 60 de autoturisme și 8 motocicluri, fiind constatate 30 de contravenții. Au fost aplicate sancțiuni pentru modificări neomologate, valabilitate Inspecție Tehnică Periodică expirată, viteză, precum și pentru alte abateri. De asemenea, au fost reținute 3 certificate de înmatriculare și 1 permis de conducere” este bilanțul prezentat de IJP Prahova în această dimineață.

VEZI ȘI: Tânăr de 27 de ani din Bucov, depistat drogat la volan pe strada Gheorghe Doja din Ploiești

Foto: IJP Prahova

Back To Top