Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

foraje apă prahova
Categorie: Știri locale
  • Două noi foraje vor asigura, de săptămâna viitoare, debit de apă suplimentar pentru localitățile din zona Urlați-Mizil.
  • De câteva săptămâni, atât în cele două orașe, cât și în mai multe comune, apa potabilă este furnizată după program.
  • În tot mai multe cazuri, din cauza secetei, restricțiile sunt valabile și în timpul zilei.

Două noi foraje de apă de mare adâncime au fost realizate de Consiliul Județean Prahova și operatorul de profil din zona de est a județului.

„Începând de luni, 25 iulie 2022, societatea HIDRO PRAHOVA SA, operator regional al sistemelor publice de apă și canalizare în județul Prahova, va furniza un debit suplimentar de apă pentru consumatorii care se alimentează din aducţiunea Urlaţi-Mizil. Astfel, beneficiarii investiției vor fi locuitorii din oraşele Mizil şi Urlaţi, precum și cei din comunele Gornet Cricov, Baba Ana, Jugureni, Gura Vadului, Tomșani și Iordăcheanu.

În funcţie de probele tehnice, într-un interval de 3-4 săptămâni, având în vedere condiţiile actuale de secetă extremă, operatorul ar putea să renunțe definitiv la restricţiile în furnizarea apei pe timpul zilei, ajungându-se astfel până la distribuţia apei în regim normal de presiune şi debit.

Investiția a fost posibilă datorită Consiliului Județean Prahova, care a încheiat un parteneriat cu Primăria comunei Bălţeşti, pentru forarea unui puţ de capacitate ridicată, tratativele privind achiziţia Staţiei de apă Bălţeşti fiind avansate”, informează un comunicat al operatorului de apă și canalizare.

VEZI ȘI: Cod portocaliu în București și în 16 județe din sudul țării. Săptămâna viitoare, valul de caniculă se extinde din nou

Pe aceeași cale, reprezentanții societății au lansat, din nou, un apel către consumatori, să folosească în mod responsabil resursele, în această perioadă în care ne confruntăm cu temperaturi ridicate, ce provoacă secetă extremă.

Back To Top