Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

percheziții furt șantiere
Categorie: Știri locale
  • Din cei 13 bărbați audiați ieri, în dosarul de furt calificat în care au fost organizate percheziții în județul Prahova, șapte au fost reținuți.
  • Aceștia sunt cercetați pentru că ar fi comis mai multe furturi din societăți comerciale, din județ și nu numai.

Gruparea ar fi acționat în perioada februarie - iulie 2022, interval în care persoanele bănuite ar fi sustras în repetate rânduri cabluri electrice din cupru atât montate, dar și care urmau să fie montate, precum și materiale feroase și neferoase, din incinta unor hale industriale și șantiere în lucru, după cum au precizat, încă de miercuri, reprezentanții IJP Prahova.

Persoanele bănuite sunt cercetate pentru săvârșirea a 15 acte materiale ale infracțiunii de furt calificat în formă continuată din societăți comerciale de pe raza municipiilor Ploiești și București dar și din comunele Blejoi și Bucov.

VEZI ȘI:  13 prahoveni bănuiți de furt calificat, audiați de Poliție. Aceștia ar fi sustras bunuri de pe șantiere din județ și din Capitală

“În urma probatoriului administrat, ieri, 27 iulie a.c., față de 7 bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”, a completat, în această dimineață, sursa citată.

Back To Top