Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

furt calificat șantiere
Categorie: Știri locale
  • Trei bărbați au fost arestați preventiv și alți trei plasați sub control judiciar, în dosarul în care, acum două zile, au avut loc percheziții la Ploiești, Berceni, Tg. Vechi și Valea Călugărească.
  • Ancheta se referă la infracțiuni de furt calificat.

Cei șase fac parte dintr-o grupare bănuită că ar fi comis, luni la rând, furturi din societăți comerciale și de pe șantiere.

13 persoane au fost audiate, miercuri, în acest dosar, în urma perchezițiilor derulate în aceeași zi Ploiești, Berceni, Valea Călugărească și Tg. Vechi. Ulterior, șapte bărbați au fost reținuți,iar față de șase dintre aceștia au fost dispuse măsuri preventive.

“În cauză, cele 7 persoane au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, iar față de 3 dintre acestea a fost luată măsura arestării preventive pentru 30 de zile și față de alte 3 măsura controlului judiciar”, a informat IJP Prahova vineri dimineață.

VEZI ȘI: În ce localități au acționat cei șapte prahoveni reținuți  pentru furturi de pe șantiere și din sedii de firme

Gruparea ar fi acționat în perioada februarie - iulie 2022, interval în care persoanele bănuite ar fi sustras în repetate rânduri cabluri electrice din cupru atât montate, dar și care urmau să fie montate, precum și materiale feroase și neferoase, din incinta unor hale industriale și șantiere în lucru, au precizat, acum două zile, reprezentanții IJP Prahova.

Prejudiciul este de 160.000 de lei.

Back To Top