Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

politisti tce ploiești
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii prahoveni au început să acționeze sub acoperire, în autobuzele, troleibuzele și tramvaiele TCE Ploiești.
  • Mai multe astfel de acțiuni au avut loc până acum, pe cele mai utilizate trasee.
  • Campania polițiștilor vine la pachet și și cu o serie de sfaturi pentru călători.

Cea mai recentă misiune sub acoperire a polițiștilor prahoveni în mijloacele de transport ale TCE Ploiești a avut loc aseară, în intervalul 19.00 – 21.00. Scopul acestor acțiuni este identificarea persoanelor care săvârșesc fapte ilicite, precum și întărirea sentimentului de siguranță publică în cadrul comunității.

“În total 24 de poliţişti au format 9 echipe care au urcat în mijloacele de transport în comun care asigură transportul public pe traseele 35B/35, 401/402, 101, 102, 40, 44, 30, 2, dar și pe traseul 1D, toate de pe raza municipiului Ploiești.

Astfel de acțiuni au fost desfășurate începând cu data de 28 iunie a.c., iar cea de ieri a fost a noua activitate, pentru observarea discretă a comportamentului călătorilor dar și pentru identificarea persoanelor cu risc victimal, prin prelucrarea și promovarea unor măsuri de autoprotecție și de reacție la diverse situații de încălcare a normelor de conviețuire socială”, a anunțat IJP Prahova.

În cadrul acestor misiuni, polițiștii nu poartă uniformă, ci sunt “simpli cetățeni care «călătoresc» în interes de serviciu”. “Polițistul își poate face cunoscută calitatea și dacă este în ținută civilă prin prezentarea verbală a numelui și prenumelui a unității de poliție din care face parte, precum și a legitimației de serviciu sau a insignei”, reamintesc reprezentanții IJP Prahova.

În timpul acțiunilor, polițiștii au adresat recomandări persoanelor identificate ca având un comportament neglijent cu privire la siguranța bunurilor personale, pentru prevenirea furturilor din buzunare/genți.

Aceleași recomandări sunt reluate de reprezentanții IJP Prahova în mesajul către călătorii care utilizează mijloacele de transport în comun ale TCE Ploiești:

  • nu purtați portofelul în buzunarul din spate al pantalonilor;
  • nu purtați bani sau valori în buzunarele laterale ale hainelor, paltoanelor sau gecilor, acestea fiind locurile cele mai vulnerabile și cel mai des vizitate de către hoți;
  • țineți geanta în față, protejând-o cu mâna;
  • când vă aflați într-un mijloc de transport în comun și vă simțiți înconjurat, schimbați-vă imediat locul;
  • rețineți cât mai multe amănunte care ar putea conduce la identificarea și prinderea autorilor de către polițiști;
  • nu ezitați să luați atitudine atunci când sunteți martorul unei infracțiuni;

Anunțul privind misiunile sub acoperire ale polițiștilor prahoveni, în autobuze, tramvaie și troleibuze, vine după mai multe incidente petrecute în mijloacele de transport în comun. Cel mai recent s-a petrecut acum câteva zile, fiind provocat de trei adolescenți "cumințiti" de jandarmi.

VEZI ȘI: Scandal provocat de trei adolescenți într-un autobuz TCE Ploiești. Șoferul a chemat jandarmii

Back To Top