Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dispărut câmpina
Categorie: Știri locale
  • Medicii unui spital din Câmpina au alertat, aseară, Poliția, după ce un pacient care a plecat voluntar din incinta unității nu a mai revenit.
  • Tânărul, un bărbat de 30 de ani, din Bușteni, a plecat în papuci, îmbrăcat în pijama.
  • Se pare că acesta ar fi fost pacient al Spitalului de Psihiatrie Voila.

Tânărul a fost dat dispărut de unul dintre medicii unității sanitare, aseară, în jurul orei 22.00.

Bărbatul se numește Barbu Adrian Virgil, are 30 de ani și este din Bușteni. Potrivit polițiștilor, acesta ar fi plecat în mod voluntar din cadrul instituției și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente bărbat dispărut

Tânărul are constituție atletică, greutate aproximativ 75 de kg, înălțime circa 1,80 m, păr brunet, ochi căprui, fără semne particulare. IJP Prahova precizează că, la momentul plecării, acesta purta o bluză tip pijama de culoare roz, pantaloni de culoare bleumarin și papuci din plastic de culoare închisă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Update: Sâmbătă, în jurul orei 20.00, IJP Prahova a anunțat că bărbatul a fost găsit în orașul Bușteni. Acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni.

VEZI ȘI: Facebook și Poliția Română colaborează pentru găsirea copiilor răpiți sau dispăruți

Foto: IJP Prahova

Back To Top