Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident urmărire ploiesti
Categorie: Știri locale
  • Un tânăr de 33 de ani, din Blejoi, le-a dat de furcă polițiștilor care au încercat să-l tragă pe dreapta, sâmbătă seară, pe strada Ștrandului.
  • Acesta a gonit aproximativ doi kilometri și s-a oprit abia când a lovit cu mașina un gard din beton.

Tânărul implicat în accident nu avea permis de conducere și se pare că primise mașina de la unchiul său, care este plecat din țară și care îi în vedere că îi împrumută autovehiculul doar dacă altcineva se va urca la volan.

„În jurul orelor 20:30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Ștrandului, au observat faptul că la volanul unui autoturism se afla un bărbat care avea un comportament suspect.

A fost efectuat semnal regulamentar de oprire a autoturismului în cauză, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea, accelerând.

VEZI ȘI: Accident cu victimă, azi-noapte, la Urlați. Șoferul era beat

Imediat, polițiștii au plecat în urmărirea acestuia iar după aproximativ 2 km, pe strada Cuptoarelor, din cauza vitezei excesive, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un gard din beton, fiind ulterior proiectat într-un copac aflat pe partea stângă a sensului său de mers.

Imediat după momentul impactului, conducătorul auto a coborât din autoturism cu intenția de a fugi, moment în care a fost somat și imobilizat de către polițiști.

În urma verificărilor în bazele de date a reieșit faptul că, bărbatul în vârstă de 33 de ani din comuna Blejoi nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

De asemenea, autovehiculul aparține unchiului conducătorului auto, care este plecat din țară, declarând verbal că i-ar fi pus la dispoziție autovehiculul nepotului său, dar să fie condus de către o persoană care deține permis de conducere”, a anunțat IJP Prahova.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 33 de ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente în vederea luării unei alte măsuri preventive.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și furt în scop de folosință.

Back To Top