Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

gospodării inundate prahova
Categorie: Știri locale
  • Pompierii au fost chemați să intervină, duminică, în mai multe localități, pentru a scoate apa din gospodării inundate.
  • Cele mai multe solicitări au venit din zona Câmpina și de pe Valea Prahovei, dar probleme au fost înregistrate și la Ploiești.
  • La Sinaia se intervine la foc continuu, de azi dimineață.
 

În urma fenomenelor meteorologice avertizate, ISU Prahova a fost alertat cu privire la gospodării inundate în Ploiești, Câmpina, Sinaia și Valea Doftanei.

Vedeți AICI imagini cu intervențiile pe străzile inundate din stațiunea prahoveană.

"Ne-am asigurat că spitalele rămân funcționale și că nu avem pagube materiale. Codul portocaliu pentru viituri este valabil până mâine la ora 08:00 și trebuie să-l trecem cu bine.

În acest moment s-a reluat încărcarea cu apa potabilă a bazinelor care deservesc cartierele Platou și Izvor. Dacă nu intervin provocări noi, SC Hidro SA estimează reluarea alimentării cu apă a populației în această seară. În caz contrar, suntem pregătiți să aducem cu cisternele apă pentru uz casnic și apă potabilă începând de mâine", a transmis primarul Vlad Oprea duminică după-amiază.
 

VEZI ȘI: Localitățile din Prahova fără apă potabilă după codul roșu de ploi torențiale

 

De asemenea, pompierii au fost solicitați să intervină la Măneciu, în satul Valea Popii, pentru curățarea aluviunilor de pe carosabil.

Pe parcursul zilei, au fost inițializate mesaje RO-ALERT pentru populația din Măneciu și provița de Sus, din cauza pericolului de prducee a inundațiilor.

Foto: Facebook/ Vlad Oprea

 

Back To Top