Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tineri politia locala noaptea
Categorie: Știri locale
  • Câțiva tineri care aveau chef de scandal, în weekend, pe Bd. Independenței, au fost sancționați de polițiștii locali.
  • Grupul a fost reclamat de o persoană deranjată de gălăgia din miez de noapte.

Poliția Locală a fost sesizată vineri seară, în jurul orelor 23:00, prin Dispeceratul instituției, cu privire la câțiva tineri care fac scandal pe Bulevard. “Polițiștii locali din cadrul Biroului Intervenție Rapidă s-au deplasat în stația T.C.E. «Ana Ipătescu» (Rondul 1 – n.r.) de pe Bulevardul Independenței, unde mai mulți tineri deranjau ordinea și liniștea publică prin larmă și țipete, iar unul dintre aceștia ar avea asupra sa un cuțit.

La fața locului au fost depistate cinci persoane de sex masculin, iar în urma controlului corporal, asupra uneia a fost găsit un briceag cu lama de 8-9 cm care, date fiind dimensiunile mici, nu se încadrează ca armă albă conform legislației în vigoare, fiindu-i  reținut de polițiștii locali”, a informat Poliția Locală Ploiești într-un comunicat privind acțiunile din weekend.

Fiecare dintre cei cinci a fost amendat cu câte 250 de lei. Sancțiunea a fost aplicată pentru constituirea unui grup format din trei sau mai multe persoane, în scopul de a săvârşi acţiuni ilicite, contrare ordinii şi liniştii publice şi normelor de convieţuire socială, precum şi actele de încurajare sau sprijinire, sub orice formă, a unor astfel de grupuri de persoane, care incită la dezordine socială, conform Legii nr. 61/1991, mai menționează sursa citată.

VEZI ȘI: VIDEO NEWS Hostel devastat de un grup de tineri, în timpul unui majorat

Foto ilustrație

Back To Top