Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

microbuze și autobuze
Categorie: Știri locale
  • Poliția Locală Ploiești a derulat, în prima zi a lunii, controale la nivelul municipiului, pentru verificarea autorizațiilor de transport în comun și a modului în care sunt respectate stațiile și traseele.
  • Mai bine dintre jumătate de șoferii verificați au fost sancționați.

Acțiunea derulată luni dimineață, în intervalul 5.00 – 9.00, de Poliția Locală Ploiești, a vizat șoferii de microbuze și autobuze care efectuează curse din/spre Ploiești.

“Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au desfășurat acțiuni de control având ca scop respectarea prevederilor Hotărârii Consiliului Local nr. 228/2006, art. 12.1, pct. 2 privind transportul de persoane cu microbuze sau autobuze (cu excepția autovehiculelor S.C. TCE S.A.) fără autorizație de circulație eliberată de Primăria Municipiului Ploiești, utilizarea altor terminale, circulația autovehiculelor pe alte trasee și oprirea în alte stații decât cele stabilite de Consiliul Local, precum și ale H.C.L. nr. 131/2011, art. 12 privind masa maximă admisă.

Acțiunile s-au desfășurat pe Bulevardul Independenței și Bulevardul Republicii, Șoseaua Vestului, străzile Depoului, Ștrandului și Democrației", au informat reprezentanții Poliției Locale Ploiești .

Au fost verificați 122 de ;oferi de autobuze și microbuze, 66 dintre  aceștia fiind sancționați cu amenzi contravenționale în valoare totală de 16.500 lei.

VEZI ȘI: Peste 300 de amenzi aplicate de Poliția Locală Ploiești, ]n 10 zile, pe străzile și în parcurile din municipiu

Foto ilustrație

Back To Top