Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

muzeul brandurilor
Categorie: Știri locale
  • Pasajul pietonal din zona Teatrului “Toma Caragiu” găzduiește, în această lună, expoziția “Muzeul Brandurilor”.
  • Evenimentul este dedicat vechilor mărci ploieștene.
  • Organizatorii anunță și un concurs pentru vizitatorii expoziției.

Expoziția “Muzeul Brandurilor” a fost deschisă în această săptămâmă și reunește peste 150 de reprezentări ale unor mărci cunoscute ploieștenilor mai vârstnici de 40 de ani. Aceasta va putea fi vizitată până la finalul lunii august.

“Getax, Lumea Copiilor, Berbec, Materna, Tic-Tac, Flacăra, Bulevard, Big, Prahova, Mercur, Progresul, Junior, Rulmenți Grei, Confecția, Upetrom sunt doar câteva dintre brandurile care apar pe panourile ce vor rămâne amplasate, pe parcursul întregii luni, pe pasajul pietonal dintre Muzeul Județean de Istorie și Teatrul «Toma Caragiu». Expoziția se dorește a fi un prilej de socializare între cel puțin trei generații de ploieșteni: vârstnicii (care au lucrat în companiile ce apar pe panouri), cei de vârstă mijlocie (care au cunoscut brandurile din expoziție în copilăria lor) și tinerii de azi care, astfel, au ocazia să-și vadă, pentru prima oară, părinții și bunicii drept ghizi personali în plimbarea vizuală prin trecutul orașului”, au transmis reprezentanții Primăriei Ploiești.

Ploieștenii care, până pe 30 august, își fac o fotografie având ca fundal expoziția “Muzeul Brandurilor”- Ploiești și o trimit pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pot câștiga un voucher de cumpărături de 1.000 de lei pe kolectionarul.ro.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploiești, Coral Impex și Citygate. Partenerii media ai evenimentului sunt bogdanstoica.ro, myploiesti.ro, kolectionarul.ro.

VEZI ȘI: VIDEO NEWS – Expoziție personală de fotografie a Alteței Sale Regale Principesa Sofia, la Palatul Elisabeta

 

Back To Top