Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

hoți reținuți
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii Secției de poliție rurală Florești au reținut trei bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și lovire sau alte violențe.
  • Cei trei l-ar fi bătut, la finalul lunii trecute, pe bărbatul care i-a prins la furat.

Cei trei hoți, reținuți luni de polițiști, ar fi fost ajutați și de un băiat de 17 ani.

“La data de 26 iulie a.c., polițiștii din cadrul Postului de poliție Florești au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în seara zilei de 25 iulie a.c., în jurul orei 20.45, ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele de către trei bărbați, pe motiv că i-ar fi surprins când voiau să părăsească locul de unde ar fi sustras mai mulți baloți.

Din cercetări a reieșit faptul că 4 persoane ar fi sustras, de pe un câmp din comuna Florești, 11 baloți de nutreț, în cantitate de aproximativ 400 de kg fiecare.

În urma activităților și investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea și depistarea persoanelor bănuite, ca fiind 3 bărbați cu vârstele cuprinse între 33 și 36 de ani, dar și un tânăr de 17 ani, care ulterior au fost conduși la sediul unității de poliție pentru audieri.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 3.300 de lei a fost recuperat în totalitate”, a informat IJP Prahova.

În baza probatoriului administrat, față de cei trei bărbați din comuna Florești a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției de poliție rurală Florești sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și lovire sau alte violențe.

VEZI ȘI: Trei hoți de catalizatoare care acționau în Prahova au fost prinși în urma unui flagrant

Foto ilustrație

Back To Top