Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dezinsectie ploiesti coral
Categorie: Știri locale
  • Operatorul pentru dezinsecție, dezinfecție și deratizare al Ploieștiului anunță o nouă campanie pe domeniul public și privat al municipiului.
  • Intervențiile din următoarea perioadă vor fi derulate pentru combaterea țânțarilor.

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social în Mun. Ploieşti, Str. Peneș Curcanul, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, ţel. 0244/517610, vă aduce la cunoştinţă că, în perioada 21 - 31 august 2022, se vor executa servicii de dezinsecţie în Municipiului Ploieşti, astfel:

- servicii de dezinsecţie combatere ţânţari în spaţiile verzi, parcuri aparţinând domeniului public şi privat, în intervalul orar 05.00 – 11.00;

- servicii de dezinsecţie combatere ţânţari în spaţiile deschise din domeniul public, precum şi spaţiile deschise aparţinând persoanelor fizice şi juridice de pe aliniamentele stradale, în intervalul orar 22.00-04.00;

Produsele utilizate de CORAL IMPEX sunt:

-              Cymina Plus, având substanţa activa cypermethrin, tetramethrin, piperonyl butoxide, folosit pentru combaterea insectelor adulte;

-              Vectobac WG, având substanţa activa bacillus thuringiensis, folosit pentru combaterea larvelor;

-              Detral Super, având substanţa activa deltamethrin, esbiothrin, folosit pentru combaterea insectelor;

-              Biopren 50 LML, având substanţa activa s-metopren, folosit pentru combaterea larvelor;

Suplimentar pot fi utilizate şi alte substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii, cu acordul prealabil al beneficiarului.

Produsele menţionate se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar – umană de Ministerul Sănătăţii şi fac parte din grupele Xn (gr. III) şi Xi (gr. IV) de toxicitate.

Acţiunile se desfăşoară în conformitate cu prevederile OMS 119/2014 şi cu recomandările Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie Cantacuzino, privind activităţile de dezinsecţie la nivel comunitar.

Activitatea de dezinsecţie este realizată de către Primăria Municipiului Ploieşti prin S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu utiliza utilaje portabile şi autopurtate.

Personalul implicat în execuţia serviciilor este calificat în funcţia de agent D.D.D., în conformitate cu legislaţia în vigoare şi este dotat cu echipament de protecţie corespunzător.

Pentru ca activitatea de dezinsecţie să fie eficientă, aceasta trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localităţi, atât pe domeniul public, cât şi privat.

Operatorul face CORAL IMPEX apel către cetăţeni, asociaţii de locatari/proprietari, agenţi economici şi instituţii publice să efectueze activitatea de dezinsecţie pe proprietăţi, în clădiri şi în subsolul blocurilor, concomitent cu acţiunea municipalităţii.

Activitatea de dezinsecţie se va desfăşura în funcţie de condiţiile meteorologice.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a activităţii de dezinsecţie va fi prelungită.

În perioada menţionată, proprietarii trebuie să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine din municipiu, în caz contrar, Primăria Municipiului Ploieşti şi S.C. CORAL IMPEX S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.

VEZI ȘI: Investiții de peste 6 milioane de lei pentru montarea de corpuri cu led pentru iluminatul public în Ploiești

Back To Top