Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Un proiect cu finanțare nerambursabilă ar putea permite instalarea de corpuri cu led pentru iluminatul public pe trei tronsoane din Bulevardul Republicii, Bulevardul Independenței și Bulevardul București din Ploiești.
  • Investiția totală este estimată la peste 6 milioane de lei, fonduri nerambursabile.

 Consilierii locali ploieșteni au aprobat, în ședință extraordinară, devizul general pentru un proiect cu fonduri nerambursabile, prin care se propune instalarea de corpuri cu led pe mai multe tronsoane din Bulevardul Republicii, Bulevardul Independenței și Bulevardul București.

Citește și: Incendiu într-un apartament din centrul Ploieștiului

Investiția este estimată la 6 milioane de lei, fonduri nerambursabile, finanțare din care ar urma să fie achiziționate și montate corpurile de iluminat cu led, cu eficiență ridicată, precum și achiziționarea și instalarea unui sistem de telegestiune.

La propunerea consilierului Simona Popescu (PNL), aleșii locali au aprobat un amendament prin care lista de străzi inclusă în proiect ar putea fi extinsă, în limita fondurilor propuse, în cazul în care vor exista economii financiare în urma procedurii de achiziție.

Back To Top