Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dezmembrări auto
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii prahoveni au verificat, vineri, agenții economici cu obiect de activitate întreținerea și repararea autovehiculelor și demontarea mașinilor și echipamentelor scoase din uz.
  • Au fost aplicate cinci sancțiuni, pentru firmele controlate.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova au controlat patru firme de dezmembrări și au aplicat 5 sancțiuni contravenționale conform prevederilor O.U.G.  nr.92/2021 privind regimul deșeurilor.

Valoarea totală a sancțiunilor este de 20.000 de lei.

“Cu ocazia verificărilor efectuate la o societate comercială din comuna Blejoi, polițiștii au constatat faptul că agentul economic cu activitate principală demontare (dezasamblarea) mașinilor și echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor nu îndeplinește condițiile de stocare în spații corespunzător amenajate, împrejmuite și securizate, pentru prevenirea scurgerilor necontrolate de uleiuri uzate.

În cauză, persoana juridică a fost sancționată conform prevederilor O.U.G. nr.92/2021 privind regimul deșeurilor, cu amendă în cuantum total de 10.000 de lei”, a informat IJP Prahova, într-un comunicat transmis sâmbătă.

VEZI ȘI: Activitate din plin la o firmă de dezmembrări din Blejoi care avea autorizația de mediu suspendată. Poliția a întocmit dosar penal

Foto ilustrație

Back To Top