Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

etilotest soferi beti
Categorie: Știri locale
  • Un tânăr din Câmpina care s-a urcat beat la volan a reușit să provoace, sâmbătă, un accident rutier.
  • Cel de-al doilea individ, în vârstă de 75 de ani, a fost depistat conducând sub influența alcoolului de polițiștii din Boldești-Scăeni.
  • Și azi-noapte polițiștii au tras pe dreapta, la Slănic, un șofer cu alcoolemie de aproape 1,5 la mie.

Cei trei șoferi prinși conducând beți sunt din Câmpina, Șoimari și Slănic.

Primul dintre ei a fost depistat în dimineața zilei de ieri, în jurul orei 06:30, când polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina- Biroului Rutier au fost alertați cu privire la un accident care a avut loc pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiu. “În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Câmpina. Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a anunțat IJP Prahova.

Tot sâmbătă, în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Boldești-Scăeni care derulau verificări pe Drumul Național 1 A, în comuna Lipănești, au tras pe dreapta un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 75 de ani, din comuna Șoimari. S-a dovedit că și acesta se urcase beat la volan, etilotestul indicând valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Azi-noapte, în jurul orei 1.45, un șofer de 26 de ani, din localitate, a fost depistat conducând cu o alcoolemie de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat

Toți trei au fost conduși la unități medicale, pentru prelevarea de mostre biologice, pe numele lor fiind întocmite, totodată, dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

VEZI ȘI: Fenomen îngrijorător: Tot mai mulți șoferi beți și drogați depistați în trafic în Prahova

Foto ilustrație

Back To Top