Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

masina politie accident boldești-scăeni
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, dar și pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în urma tragediei produse marți seară, la Boldești-Scăeni.
  • Cercetările de până acum au scos la iveală noi detalii despre cum s-ar fi petrecut nenorocirea.
  • Noua ipoteză a anchetatorilor este complet diferită de scenariul conturat în baza informațiilor strânse inițial la fața locului.

Cercetările privind accidentul de la Boldești-Scăeni sunt în derulare, iar în primele ore de la tragedia soldată cu moartea unui copilaș de numai doi ani au apărut, deja, noi informații despre cum s-ar fi petrecut totul.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, în momentul impactului, copilul nu s-ar fi aflat în afara carosabilului, ci pe drum, iar șoferul care l-a lovit ar fi fost depistat ceva mai departe de locul evenimentului. Se pare că omul nici nu-și dăduse seama ce se întâmplase.

Noile informații oficiale privind accidentul mortal de marți

Într-un comunicat transmis în această dimineață, IJP Prahova a furnizat primele detalii despre șoferul implicat.

“În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la volanul autoturismului implicat se afla un bărbat în vârstă de 36 de ani din orașul Boldești Scăieni.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare negativă.

VEZI ȘI: Copilul de 2 ani lovit de mașină la Boldești-Scăeni a murit la spital

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Foto ilustrație

Back To Top