Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mașină poliție comarnic
Categorie: Știri locale
  • Un tânăr de 32 de ani a fost reținut, iar ieri a fost arestat preventiv, în baza deciziei instanței, el fiind cercetat fiindcă și-a agresat fosta iubită.
  • În mai puțin de 24 de ore, bărbatul ar fi bătut-o, iar apoi a căutat-o ca să o amenințe. Atunci, tânăra a anunțat Poliția.

Luni, pe 5 septembrie, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comarnic au fost sesizați prin plângere de către o tânără în vârstă de 25 de ani, din oraș, despre faptul că în urmă cu câteva ore ar fi fost amenințată de fostul concubin.

“În fapt, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 12:00, în timp ce se deplasa cu un taxi pe o stradă din oraș, fostul concubin al femeii, un bărbat în vârstă de 32 de ani, ar fi amenințat-o cu acte de violență.

VEZI ȘI: Un bărbat din Comarnic, consilier superior în cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, este anchetat de DNA Oradea

Totodată, din verificări a reieșit faptul că, la data de 4 septembrie a.c., bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie, lovind-o în zona feței și în zona membrelor superioare, spărgându-i totodată telefonul mobil, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au anunțat, inițial, reprezentanții IJP Prahova.

Fostul concubin al victimei, trimis după gratii

În baza probatoriului administrat, luni, față de bărbatul din orașul Comarnic a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

“.În cursul zilei de ieri, 6 septembrie a.c., bărbatul de 32 de ani a fost prezentat instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile”, a informat IJP Prahova.

Back To Top