Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bazarul copiilor ploiești
Categorie: Știri locale
  • Asociația Mozaic Comunitar organizează pe 11 septembrie, în Parcul de la Sala Sporturilor “Olimpia”, o nouă ediție, a XXIII-a, a Bazarului Copiilor.
  • Începând cu ora 11.00, cei mici pot valorifica obiectele pe care nu le mai folosesc sau pot căuta, prin marfa celorlalți participanți, lucruri de care au nevoie și pe care le pot cumpăra, astfel, la un preț mai mic.

Organizatorii se așteaptă la câteva sute de participanți la ediția din 11 septembrie a evenimentului “Bazarul Copiilor” care va începe la ora 11.00, în zona pistei de biciclete aflate în parcul de la Sala Sporturilor “Olimpia”.

“Bazarul va aduna în același loc peste 400 de copii care vor vinde și vor cumpăra la prețuri decente, vor face schimb și vor dona jucării, haine, CD-uri, cărți, accesorii etc. Calitatea obiectelor puse în vânzare sau donate trebuie să fie una bună sau foarte bună, aceasta fiind o condiție esențială pentru participarea la bazar. Toți copiii din Ploiești sunt invitați în calitate de cumpărător la Bazarul Copiilor.

Participarea expozanților este liberă, aceștia având însă obligația de a păstra reguli elementare de bun-simț (prețuri mici, curățenie, comportament și limbaj decente etc.).

Invităm toți micii vânzători și voluntarii să ridice diplomele de participare/voluntariat de la masa organizatorilor, oricând pe parcursul desfășurării evenimentului”, au informat organizatorii, într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a evenimentului.

VEZI ȘI: "Bazarul Copiilor" - Ediţia 20 a  a strâns peste 400 de participanţi în parcul de la Sala Sporturilor din Ploiești

Foto: Facebook/ Cristina Toma Cochinescu

Back To Top