Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

hala peste inchisa
Categorie: Știri locale

 

• După ce, ieri, inspectorii CJPC Prahova au închis clădirea Halelor Centrale din Ploiești din cauza mizeriei și a condițiilor neconforme de depozitare a produselor, astăzi, doar unii comercianți au putut să-și desfășoare activitatea pentru că au reușit să se conformeze regulilor de curățenie necesare activității.
• „Nu există termen de remediere”, ne-a declarat Victoria Balaban, comisarul șef al CJPC.

După controlul de ieri al inspectorilor Protecției Consumatorilor, ploieștenii au constatat că, astăzi, ușile Halelor Centrale sunt deschise din nou.

„Este vorba despre o parte din Hală, respectiv comercinații care și-au remediat pe loc problemele au putut să-și continue activitatea astăzi și pot vinde produse din carne și cele perisabile. În schimb, o parte din producători rămân cu activitatea închisă, la fel și hala de pește.
Nu există un termen limită pentru redeschidere, comercianții nu își pot desfășura activitatea până la remedierea deficiențelor. Când consideră că le-au remediat, fac solicitare la CJPC pentru redeschidere și, dacă în urma controlului care urmează cererii se constată că toate condițiile sunt corespunzătoare, le vom permite redeschiderea.
Este vorba, în cele mai multe cazuri, de condiții improprii de depozitare, vitrine frigorifice neconforme”, ne-a declarat Victoria Balaban, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova.

Unii ploieșteni au privit cu neîncredere deschiderea atât de rapidă a centrului comercial, pe de altă parte, alți cumpărători nu s-au ferit să achiziționeze alimente ca de obicei, din Halele Centrale.

CITEȘTE ȘI: Controale la zeci de operatori economici din Ploiești și Câmpina. ANPC a dat amenzi de 900.000 de lei și a închis 19 unității - GALERIE FOTO și VIDEO LINK

Back To Top